1ª EDICIÓ DEL CURS “VULL SABER-NE MÉS!!!”
1ª EDICIÓ DEL CURS “VULL SABER-NE MÉS!!!”

Al finalitzar el curs anual “Vull menjar sa” ens trobem que tenim ganes de continuar aprenent i repassant conceptes.

Aquest any estem organitzant un segon nivell, pels alumnes que han fet el curs anual i per tots aquells que ja porteu temps menjant bé i us agrada aprendre el perqué d’aspectes  relacionats amb l’alimentació i el nostre cos.

Serà una classe al mes que ens permetra seguir aprenent, compartir coneixements, dubtes, receptes, experiències..

Tindrem el privilegi d’aprofundir amb  grans mestres que han confirmat la seva aportació com l’Olga Cuevas, la Lucía Redondo, l’Elena Carrió, la Cónsol Rodríguez…

Estem treballant per fer el millor “segon nivell” possible!!!

Si estàs interessat en rebre informació un cop el programa estigui tancat, pots escriure’ns a info@barcelonacuinanatural.cat.

Llegir més
4ª EDICIÓ DEL CURS “VULL MENJAR SA”
4ª EDICIÓ DEL CURS “VULL MENJAR SA”

Estem preparant la nova edició del curs anual “Vull menjar sa” que començarà el proper mes d’octubre i acabarà a finals del mes de maig del 2020.

Es un curs adreçat a tots aquells que voleu, començant practicament de 0, millorar la vostra alimentació amb criteri, amb les eines necessaries que us permetin, un cop acabat el curs, seguir per aquest cami amb autonomia.

Si esteu interessats en rebre informació un cop tancades les dates, els temes i el preu, escriviu-nos a info@barcelonacuinanatural.cat i sereu els primers en rebre l’informació.

Llegir més