TALLER DE PA SENSE GLUTEN
TALLER DE PA SENSE GLUTEN

Treure el pa de la dieta sovint esdevé complicat per la nostra cultura gastronòmica. I com ho fem quan volem treure’ns el gluten de la nostra alimentació o rebaixar-ne la ingesta? En aquest curs aprendràs com fer-te el pa a casa, sense complicacions ja que el pa sense gluten te una preparació més senzilla i ràpida que el pa amb gluten si saps els ingredients necessaris, les proporcions i els trucs perquè quedi gustós i bo.

50,00€ Inscriure'm
PASTES I SALSES 100% VEGETALS
PASTES I SALSES 100% VEGETALS

Els plats de pasta agraden a gairebé tothom… però sovint són pastes a base de farines refinades que contenen gluten (sobretot blat) i van acompanyades de salses poc saludables, molt formatge i amb prou feines verdures. Per això poden causar males digestions i produir pics de glucosa a la sang que no només afavoreixen l’augment de pes, sinó també provoquen somnolència, cansament, mal humor i dificultat per concentrar-se.

En aquest taller t’ensenyarem a crear plats de “pasta” molt creatius sense farines, gluten ni lactis… a base de verdures de diferents textures i colors, acompanyades de salses molt ràpides i fàcils de preparar, sanes plenes de sabor i nutrients vitals que faran molt feliços a totes les teves cèl·lules i et donaran molta energia.

65,00€ Inscriure'm
CUINEM ALIMENTS PREBIÒTICS. ALIMENTA LA TEVA MICROBIOTA INTESTINAL!
CUINEM ALIMENTS PREBIÒTICS. ALIMENTA LA TEVA MICROBIOTA INTESTINAL!

Receptes per alimentar i mantenir la microbiota sana i forta

Mantenir una bona flora intestinal és clau no només per a la salut digestiva, sinó per a tot el que se’n deriva: sistema immune fort, prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies, digestions i assimilació eficaces, salut hormonal, benestar emocional i mental, son reparador, energia i vitalitat… i un pes ideal. Però una bona salut intestinal no s’aconsegueix a força de suplements o prenent només aliments probiòtics de tant en tant, sinó principalment amb el consum d’aliments rics en prebiòtics, és a dir aliments d’origen vegetal que contenen fibres no digeribles per l’ésser humà i de les quals es nodreixen els microorganismes beneficiosos que viuen al còlon, principalment lactobacils i bifidobacteris.

70,00€ Inscriure'm
PERD PES PER SEMPRE AMB SALUT
PERD PES PER SEMPRE AMB SALUT

Veurem quins són els nutrients bàsics pel bon funcionament del nostre organisme.

Aprendrem a perdre pes sense contar calories.

Parlarem de la qualitat dels aliments que mengem, de la flora intestinal i de la relació que manté amb el cervell.

Sabrem quina és la millor piràmide alimentària.

70,00€ Inscriure'm
APRÈN A ORGANITZAR, PLANIFICAR I CUINAR EL MENÚ SETMANAL
APRÈN A ORGANITZAR, PLANIFICAR I CUINAR EL MENÚ SETMANAL

L’objectiu que tenim amb aquest taller és ajudar-te a passar a l’acció per posar la teoria en pràctica: passar a l’acció amb la llista de la compra, l’organització, la planificació i, finalment, la cuina.

Fins ara haviem fet xerrades sobre com organitzar-te i elaborar un menú setmanal, ara fem un taller i ho posem en pràctica.
Cuinarem llegum, cereal, aliments al forn, verdures al vapor i/o saltades. Farem un escabetx, un brou fàcil i un parell més de receptes top per completar els vostres plats en pocs minuts quan arribeu a casa.

60,00€ Inscriure'm
HIPERTENSIÓ? Necessites canviar hàbits d’estil de vida
HIPERTENSIÓ? Necessites canviar hàbits d’estil de vida

La incidència d’hipertensió arterial en la nostra societat és molt elevada, principalment en països rics. La hipertensió arterial no es considera una malaltia en si, i pot no tenir simptomatologia, però és un signe d’alerta important que ens indica que hem de fer canvis urgents d’estil de vida.

Cal anar més enllà de la medicació i del fet de si hem de prendre i/o cuinar amb sal o no.

Hi ha altres mecanismes que augmenten la tensió arterial en l’organisme i tenim aliments, complements naturals i hàbits de vida que ajuden a regular la tensió arterial i, per tant, a disminuir les probabilitats de desenvolupar malalties relacionades amb el cor, accidents cerebrovasculars i també a reduir la mortalitat o discapacitat prematura.

45,00€ Inscriure'm
L’ABC DE L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE
L’ABC DE L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE

L’objectiu d’aquest taller es que tinguis clars els criteris bàsics per començar a gaudir d’una alimentació saludable. Comença el canvi d’hàbits poc a poc i amb criteri.

60,00€ Inscriure'm