Tornar a la BOTIGA

CLÀSSICS DE PASTISSERIA EN VERSIÓ SALUDABLE

45,00€

Per fer una pastisseria tan saludable com sigui possible hem de complir diversos requisits:
Fer servir els ingredients de la millor qualitat posible, que siguin nutritius, que tinguin una dolçor natural sense que embafi i que ens permetin fer una bona digestió.

Avui dia no es fàcil trobar pastisseries que facin servir ingredients integrals, farines sense gluten i endolcidors naturals que no disparin l’index glucèmic ni aportin calories buides. Per això el millor és preparar-la tu mateix a casa, aixi sabràs què hi poses i podràs fer-la al teu gust.

10 places disponibles

Codi del curs: 04.07.18/17h

Descripció del curs

En aquest taller descobriràs totes les possibilitats que tens per fer una pastisseria més sana i nutritiva i satisfer el desig de dolç que et dona benestar i energía.

Prepararem tres clàssics en la versió més saludable sense gluten ni lactis:

· una cassoleta de crema i fruites
· un pastis Tatin
· un coulant de xocolata (única recepta amb ou )

QUI

El taller va a càrrec de Celeste Seoane, que té una llarga trajectòria en pastisseria professional. Animada per reduir els efectes negatius sobre la salut de la pastisseria tradicional, fa temps va decidir investigar per aconseguir dolços en la seva versió més saludable.

QUAN

Dimecres 4 de juliol de 17h a 20h

PREU

45€ ( 40,50€ per socis de la revista Etselquemenges )

INCLOU

  • Dossier amb receptari
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
  • Degustació de totes les receptes preparades