Tornar a la BOTIGA

AMANIDES I VINAGRETES INOBLIDABLES 100% VEGETALS

65,00€

Les amanides són, per definició, un conjunt d’hortalisses barrejades, tallades a trossos i amanides de maneres diferents. Són un element fonamental en qualsevol dieta saludable, però poden arribar a ser molt repetitives i monòtones si no hi introduïm una mica de creativitat i varietat –que no sigui a base de tonyina, ou dur, formatge i pernil d’ànec!

El secret d’una amanida inoblidable és que sigui 100% vegetal i que combini els sabors, colors, aromes i textures necessaris per fer gaudir els cinc sentits.
Una bona vinagreta pot marcar una gran diferència fins i tot en l’amanida més senzilla. Voldràs menjar amanides a totes hores!

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 24-04-2019/18h

Descripció del curs

En aquest curs deixarem córrer la creativitat per preparar amanides de primavera amb ingredients molt variats i plens de color (fulles verdes, verdures i hortalisses, fruites, germinats, fermentats, llavors…) i els donarem un toc especial amb aliments cruixents i vinagretes fàcils i sorprenents. Aprendràs a combinar els aliments perquè les amanides siguin fàcils de pair i et donarem les claus per preparar vinagretes, salses i amaniments deliciosos i saciants amb greixos saludables, herbes aromàtiques i condiments diversos.

 

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

QUAN

Dimecres 24 d’abril de 2019 de 18h a 21.30h

PREU

65€ ( 58,50€ socis Etselquemenges )

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients utilitzats
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
  • Degustació de tots els plats preparats