Tornar a la BOTIGA

APRÈN A CONFECCIONAR UN MENÚ SETMANAL

45,00€

L’organització i planificació de l’alimentació és bàsica per tenir salut i benestar…cal esforçar-se una mica fins que ho tinguem com un hàbit ja que és fàcil acabar caient en la trampa de menjar qualsevol cosa per dinar per culpa del ritme de vida actual i l’estrès.
Ens costa decidir què menjarem i acabem triant productes alimentaris que no ens nodreixen.

Ens és molt difícil parar a pensar i organitzar com ha de ser la setmana a tots els nivells, i una de les coses més importants per tenir energia i salut és l’alimentació. Per això, en aquest taller, volem que aprengueu per què és necessari planificar i com s’ha de fer, quins són els requisits que no poden faltar i com ens podem simplificar la vida sense morir en l’intent.

20 places disponibles

Codi del curs: 18.01.2018/18h

Descripció del curs

– Aprendrem a planificar un menú setmanal (un d’omnívor i un de vegetarià).
– Farem la llista de la compra ideal.
– Organitzarem la setmana per poder cuinar dos dies i gaudir la resta.

Dues hores de sessió formativa i pràctica que allargarem en funció dels vostres dubtes….
No cuinarem, però volem que sigui molt didàctic i participatiu.
Porteu dubtes i preguntes per fer, o una proposta, i la comentarem.

QUI

Martina Ferrer. Nutricionista i especialista en PNIE a la consulta de l’ETS.

HORARI

Dijous 18 de gener  de 18h a 21h

PREU

45 € (41 € per a socis de la revista Etselquemenges)

INCLOU

Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats i idees de receptes saludables.