Tornar a la BOTIGA

APRÈN A ORGANITZAR, PLANIFICAR I CUINAR EL MENÚ SETMANAL

60,00€

L’objectiu que tenim amb aquest taller és ajudar-te a passar a l’acció per posar la teoria en pràctica: passar a l’acció amb la llista de la compra, l’organització, la planificació i, finalment, la cuina.

Fins ara haviem fet xerrades sobre com organitzar-te i elaborar un menú setmanal, ara fem un taller i ho posem en pràctica.
Cuinarem llegum, cereal, aliments al forn, verdures al vapor i/o saltades. Farem un escabetx, un brou fàcil i un parell més de receptes top per completar els vostres plats en pocs minuts quan arribeu a casa.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 20.04.2018/18h

Descripció del curs

Volem que et facis la vida més fàcil i còmoda, que despertis el gust per la cuina i que puguis gaudir d’una alimentació saludable sempre.
Segur que t’ha passat alguna vegada allò d’arribar a casa i no saber que fer per dinar. Fins i tot és molt probable que cada dia et bulli el cap només de pensar què toca cuinar per sopar.

No és el mateix entrar a la cuina un dia i estar-s’hi tres hores per deixar a punt gairebé tots els àpats de la setmana, que entrar-hi cada dia sense saber què fer ni què hi ha a la nevera per menjar. Si et decantes per la primera opció, tindràs sempre possibilitats delicioses a l’abast.
Inverteix en tu i en els teus. Organitza, planifica i, finalment, cuina.

QUI
El curs va a càrrec de Martina Ferrer, Nutricionista Integrativa i especialista en PNIE. Passa consulta a La Consulta de l’ETS.

QUAN
Divendres 20 de d’abril de 18h a 21h

INCLOU
Dossier amb receptes.
Propostes de menús setmanals amb 3 àpats.
Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
Àpat-degustació de tots els plats preparats.