Tornar a la BOTIGA

ASSOLIR I MANTENIR EL PES IDEAL SENSE PATIR ES POSSIBLE. Classe pràctica

65,00€

Assolir i mantenir el pes ideal, fluir i sentir-te en harmonia amb el teu cos és possible, si saps com fer-ho. Però les coses no són com ens les han explicat: no cal posar-se a dieta, comptar calories i grams, passar sacrificis i privacions, tenir molta força de voluntat… sinó aprendre a menjar d’un altre manera, donant al nostre cos el que necessita per sentir-se satisfet, ple i nodrit en profunditat i equilibri.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 11.07.2018/17h

Descripció del curs

En aquest taller de cuina pràctica volem demostrar-te que pots perdre pes i guanyar salut amb receptes delicioses, que et satisfan i et fan gaudir dels àpats alhora que et nodreixen, activen el teu metabolisme, t’ajuden a depurar i cuiden la teva salut digestiva…perquè el teu cos poc a poc comprengui que ha arribat el moment de deixar anar aquells quilos que et sobren.

Aquest curs també es molt útil per les persones que sense tenir sobrepès pateixen constantment per no engreixar-se i fan dietes periòdicament per reequilibrar el seu pes.

T’ensenyarem a activar el teu metabolisme per perdre pes.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

QUAN

Dimecres 11 de juliol de 17h a 20.30h

PREU

65€ ( 58,50€ per socis de la revista Etselquemenges )

INCLOU

• Receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats
• Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
• Degustació de totes les receptes preparades durant la classe.