Tornar a la BOTIGA

BUDDHA BOWLS CREATIUS

65,00€

Estàs avorrit de menjar sempre el mateix i els teus plats et resulten una mica monòtons?

De vegades, quan volem menjar sa i hem eliminat determinats aliments de la dieta, ens adonem que no sabem com organitzar àpats complets, nutritius i que ens deixin satisfets i feliços, sense la sensació que ens falta alguna cosa.

El buddha bowl és la solució perquè consisteix a omplir un gran bol amb aliments sans, nutritius i deliciosos: moltes verdures variades (crues o cuinades de maneres diferents), una font de proteïnes de qualitat, un deliciós amaniment i diferents tòpings o altres extres com llavors i fruits secs, patés vegetals, marinats, salses especiades… L’únic requisit és que hi hagi verdures en abundància i molt, moltíssim color!

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 01.03.2018/18h.

Descripció del curs

En aquest curs parlarem de com preparar un menú complet per tal de saber què cal incloure en els teus àpats i que no falti de res. Aprendràs a preparar les verdures de diverses maneres (crues, cuinades, en patés…), a posar espècies i herbes aromàtiques als plats, a preparar vinagretes deliciosament intenses, a fer coccions base de llegums, cereals… i a augmentar la creativitat a l’enèsima potència gaudint a límit.

Et sentiràs feliç en veure el resultat… i voldràs fer així tots els àpats!

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

 

QUAN

Dijous 1 de març de 18h a 21.30h.

INCLOU

Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
Dinar-degustació de tots els plats preparats (si no pots quedar-te, porta dues carmanyoles de vidre per endur-te el menjar a casa).