Tornar a la BOTIGA

CLÀSSICS DE PASTISSERIA EN VERSIÓ SALUDABLE

45,00€

Per fer una pastisseria tan saludable com sigui possible, hem de complir diversos requisits:
Fer servir ingredients de la millor qualitat possible, que siguin nutritius, que tinguin una dolçor natural sense que embafi i que ens permetin fer una bona digestió.

Avui dia no es fàcil trobar pastisseries que facin servir ingredients integrals, farines sense gluten i endolcidors naturals que no disparin l’índex glucèmic ni aportin calories buides. Per això el millor és preparar-la tu mateix a casa; així sabràs què hi poses i podràs fer-la al teu gust.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 03-05-3029/17.30h

Descripció del curs

En aquest taller descobriràs totes les possibilitats que tens per fer una pastisseria més sana i nutritiva i satisfer el desig de dolç que et dona benestar i energia.

Prepararem tres clàssics en la versió més saludable sense gluten ni lactis:

· una cassoleta de crema i fruites
· un pastis Tatin
· un coulant de xocolata (única recepta amb ou)

QUI

El taller va a càrrec de Celeste Seoane, que té una llarga trajectòria en pastisseria professional. Animada per reduir els efectes negatius sobre la salut de la pastisseria tradicional, fa temps va decidir investigar per aconseguir dolços en la seva versió més saludable.

QUAN

Divendres 3 de maig de 18h a 21h ( NOU HORARI! )

INCLOU

Dossier amb receptari
Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
Degustació de totes les receptes preparades