Tornar a la BOTIGA

CUINA UN DIA MENJA’N QUATRE

65,00€

L’ideal per a una alimentació saludable és cuinar a casa i evitar els menjars processats, preparats o precuinats, i apostar pels aliments frescos i nutritius. Però quan volem dur-ho a la pràctica, sovint ens trobem que no sabem com fer-ho, ens falta temps, idees… i acabem fent sempre les mateixes coses o menjant coses no tan saludables com voldríem perquè tenim gana i pressa.

Per simplificar la preparació dels àpats entre setmana i gaudir de plats plens de sabor i color, originals i variats cada dia, només has d’aprendre a planificar i dedicar un dia a avançar la gran part de la feina, i deixar-ho tot preparat per muntar un dinar complet en pocs minuts, sense atabalar-te ni amb mals de cap.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 12.01.2018/ 18h

Descripció del curs

En aquest taller volem ajudar-te a planificar i a organitzar-te per anar a comprar i preparar els àpats de la manera més pràctica i eficaç possible, gaudint de la tranquil·litat de saber que, quan arribis a casa de la feina entre setmana, no has de posar-te molta estona a fer el sopar o el dinar del dia següent des de zero perque ja tindràs uns bàsics preparats a la nevera. Et quedarà més temps per a tu, podràs sopar més aviat i anar a dormir abans… sense renunciar a menjars sans i nutritius, que a més siguin variats i gens avorrits.
També parlarem de…

· Coccions i preparacions base que serviran per fer diferents plats amb menys temps
· Conservació òptima dels aliments crus i cuinats (temps, recipients, temperatura…)

Totes les receptes són 100% vegetals i no tenen gluten, lactis i sucre.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Divendres 12 de gener de 18h a 21.30h

PREU:

65€ ( 58,50€ per socis Etselquemenges )

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
· Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Àpat-degustació de tots els plats preparats.