Tornar a la BOTIGA

CURRIS: EL PLAER ANTIINFLAMATORI

65,00€

Els curris són barreges d’espècies que es fan servir a la cuina de diversos països asiàtics com a condiment en plats acompanyats de salses, però que també podem posar en cremes, patés, vinagretes, pastissos salats… A més d’omplir d’inspiració, aromes i sabor cuina, les herbes i espècies que porten els curris són una poderosa font de substàncies antiinflamatòries, antitumorals, reguladores de la glucèmia i, a més, ajuden a una bona digestió.

L’objectiu d’aquest curs és que l’obris a l’apassionant molt de les espècies, coneguis els enormes beneficis que tenen i aprenguis a preparar curris propis per incorporar-los als menús diaris. Descobriràs un món nou que transformarà els teus plats i que farà que els teus àpats siguin més variats, creatius i inspiradors.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 25-01-2019/18h

Descripció del curs

Durant el curs t’explicarem les propietats terapèutiques de moltes espècies, herbes i condiments i t’ensenyarem a treure’n el màxim partit. Hi jugarem per preparar diverses mescles que després farem servir per preparar diversos curris des d’una perspectiva saludable i ecològica. Farem servir moltes verdures, llegum, peix i, evidentment, també prepararem un arròs aromatitzat deliciós per acompanyar els plats que degustarem al final de la classe.

Cap recepta porta gluten, lactis ni refinats. A més, totes són vegetarianes, excepte una que inclou peix.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

QUAN

Divendres 25 de gener de 18ha 21.30h

PREU

65€ ( 58,50€ pels socis d’Etselquemenges )

INCLOU

Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
Àpat-degustació de tots els plats preparats.