Tornar a la BOTIGA

CURS PRÀCTIC CUINA DE TARDOR. CLASSE II

65,00€

S’apropa la tardor i amb ella tot un seguit de canvis físics i energètics que tenen la seva influencia en la nostra alimentació. La naturalesa ens ofereix aliments diferents durant cada estació. A la tardor tenim bolets, carbassa, raïm, caquis, moniatos, figues, magranes, codony, avellanes, nous, castanyes….

11 places disponibles

Codi del curs: 15.11.2017/18h

Descripció del curs

Mentre cuinem parlarem dels aliments propis de l’estació, com combinar-los, de l’efecte que tenen en el nostre cos i com treure’n el màxim profit organolèptic i nutritiu, i aprendràs conceptes bàsics de la cuina saludable per anar-los aplicant en tot allò que cuinis a casa.
Aquest curs consta de 3 sessions de cuina pràctica amb menús saludables i deliciosos junt amb propostes per completar-los.

QUI

El taller va a càrrec de David Olivé, xef i pastisser format a l’Escola Hoffman de Barcelona, dietista de l’Institut Roger de Llúria, on actualment imparteix cursos de cuina pels alumnes. S’ha format en cuina energètica i vegetariana.

DATES

Pots apuntar-te a una classe o bé a tot el curs (que inclou les tres classes):

Dimecres 15 de novembre de 18h a 21h:
Aperitiu: Suc de magrana, maria Lluisa i poma
Entrant: Ragut de bolets, naps i alguns tubercles Principal: Mandonguilles de fajol i verdures en papillota Caprici: Panellets de moniato i castanya

INCLOU

· Receptari complet
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
· Sopar-degustació de tots els plats preparats180