Tornar a la BOTIGA

DONAR-LI AMOR A L’AMANIDA

75,00€

Es necessita una recepta per fer una amanida? La resposta a aquesta pregunta pot ser un rotund no, però també un rotund sí.

Una amanida pot ser el més humil dels plats però també la podem elevar a l’estatus dels millors plats principals, nutritiu i saborós. Ja sigui estiu o hivern es pot convertir en la base de la nostra alimentació.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 03-07-2017/18h

Descripció del curs

En aquest taller aprendrem tècniques diverses per preparar les millors amanides, delicioses i compleres nutricionalment. Coneixerem varietat de fulles i aprendrem com conservar-les fresques durant setmanes, com preparar germinats i brots sense problemes a casa, com fer els millors amaniments, les salses més delicioses, les maioneses i els alliolis més alcalinitzants i com preparar i afegir altres aliments més enllà de les fulles i les verdures que transformaran les nostres amanides en un aliment total i deliciós que farà que mai no ens avorrim de menjar amanida tots els dies.

QUI

El curs va a càrrec de Consol Rodriguez, formadora en cuina crudivegana.

HORARI

Dilluns 3 de juliol de 18h a 21h

PREU

75 euros ( 68,50 euros si ets soci d’Etselquemenges.cat )

INCLOU

· Dossier amb les explicacions treballades durant la xerrada i/o taller pràctic.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada en el taller pràctic.
· Degustació de tots els plats preparats a classe