Tornar a la BOTIGA

ESMORZARS ALCALINS DE BAIX INDEX GLUCÈMIC

65,00€

L’esmorzar és un dels àpats més importants del dia però esmorzem bé? Esmorzar (des-ayunar) significa literalment trencar el dejuni nocturn. Per això és tan rellevant la manera en què es realitza.

Durant el descans nocturn l’organisme, aprofitant que no ha d’utilitzar energía per diferir, pensar, moure’s o treballar, desvia tota la seva energía vitals en els procesos de desintoxicació i eliminació de toxines seguint el seu procés d’eliminació en les primeres hores del matí, a través de l’orina, la femta, la respiració…Per ajudar al cos a fer aquesta feina i no interrompre’l, és important no només el moment en el que esmorzem sinó també el l’elecció d’aliments amb un efecte més aviat alcalinitzant i de baix o moderat índex glucèmic, que ens ajduin també a mantenir un bon nivel d’energia durant tot el matí.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 03-05-2018/18h

Descripció del curs

En aquest taller et donarem recursos per canviar completament la teva forma d’esmorzar, que et generarà millors digestions, més salut, energía i vitalitat. Aprendràs a preparar esmorzars saludables que t’ajudaran a mantenir un medi intern alcalí, remineralitzant i mantenir una glucpemia estable, evitant baixades de glucosa a mig matí, cansament o una ansietat forta per menjar dolços o excitants. Prepara’t per canviar el xip dels teus esmorzars!

Parlarem de:

La importància de l’esmorzar després de la depuració nocturna
Com i quan esmorzar. Aprendrem a escoltar la gana real.
L’equilibri àcid-alcalí.
Per què has d’evitar els sucres i aliments d’alt índex glucèmic?
Aliments i begudes per a les primeres hores del matí i mig matí.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Dijous 3 de maig de 18h a 21.30h

 

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels ingredients utilitzats.
· Classe de cuina pràctica amb aliments ecològics i de temporada
· Degustació de totes les receptes preparades durant la classe.