Tornar a la BOTIGA

FEM GALETES SENSE GLUTEN

45,00€

Sabem que treure el dolç amb sucre de la nostra alimentació pot ser tot un repte, i que no sempre tots els de casa estan oberts a plantejar-se’l. Si per un o altre motiu continuem comprant galetes per ocasions especials, us proposem aprendre a fer-les vosaltres per controlar la qualitat dels ingredients i les temperatures de cocció per poder menjar galetes en la seva versió més saludable.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 16.02.18/18h

Descripció del curs

Sabem que treure el dolç amb sucre de la nostra alimentació pot ser tot un repte, i que no sempre tots els de casa estan oberts a plantejar-se’l.

Si per un o altre motiu continuem comprant galetes per ocasions especials, us proposem aprendre a fer-les vosaltres per controlar la qualitat dels ingredients i les temperatures de cocció per poder menjar galetes en la seva versió més saludable.

Eliminem les farines refinades i amb gluten, busquem endolcidors naturals amb el mínim índex glucèmic, i introduíem especies i fruita seca per arrodonir el sabor.

 

QUI

El taller va a càrrec de Celeste Seoane, qui té una llarga trajectòria en pastisseria a nivell professional.

Animada per reduir els efectes negatius sobre la salut de la pastisseria tradicional , fa temps va decidir investigar i provar resultats amb ingredients naturals, sense farines refinades, sense gluten, reduint el sucre i utilitzant endolcidors naturals alternatius fins a aconseguir textures i gustos deliciosos.

 

QUAN

Divendres 16 de febrer de 18h a 20.30h

 

INCLOU

· Dossier amb les receptes cuinades a classe
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics ( taller 100% pràctic )
· Degustarem a classe i ens endurem el que cuinem per compartir amb els de casa.