Tornar a la BOTIGA

HIPERTENSIÓ? Necessites canviar hàbits d’estil de vida

45,00€

La incidència d’hipertensió arterial en la nostra societat és molt elevada, principalment en països rics. La hipertensió arterial no es considera una malaltia en si, i pot no tenir simptomatologia, però és un signe d’alerta important que ens indica que hem de fer canvis urgents d’estil de vida.

Cal anar més enllà de la medicació i del fet de si hem de prendre i/o cuinar amb sal o no.

Hi ha altres mecanismes que augmenten la tensió arterial en l’organisme i tenim aliments, complements naturals i hàbits de vida que ajuden a regular la tensió arterial i, per tant, a disminuir les probabilitats de desenvolupar malalties relacionades amb el cor, accidents cerebrovasculars i també a reduir la mortalitat o discapacitat prematura.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 26.04.18/18h

Descripció del curs

Volem explicar per què puja la pressió a les artèries, quins són els mecanismes que la provoquen i com els podem evitar.

Parlarem dels processos inflamatoris en l’organisme i valorarem per què cal tenir-los en compte.

Veurem quins aliments s’han d’evitar i quins no poden faltar en l’alimentació diària, a més de comentar quins hàbits de vida afavoreixen la regulació de la pressió arterial.

QUI

La xerrada va a càrrec de Martina Ferrer. Nutricionista i especialista en PNIE a la consulta de l’ETS.

QUAN

Dijous 26 d’abril de 18h a 20hh

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats i idees de receptes saludables + 1 menú de 3 àpats de dilluns a divendres.