Tornar a la BOTIGA

LA CUINA INTEL.LIGENT, SANA I SEGURA

45,00€

Claus per treure el màxim partit a la cuina, potenciar la salut i estalviar temps

Què sents quan entres a la cuina? T’inspira a cuinar i t’ho posa fàcil? Confies en els estris i materials que fas servir? Saps com conservar els aliments i organitzar la nevera per treure’n el màxim partit? Et condeix el temps que hi dediques? T’agradaria renovar l’equipament, però vas una mica perdut? El secret d’una cuina intel·ligent, sana i eficaç consisteix a disposar dels estris adequats, els materials més nets i segurs i que cada cosa tingui el seu lloc, incloent el rebost i els aliments frescos. En aquest curs teòric et donarem totes les recomanacions i criteris que necessites per transformar la teva cuina amb èxit i que et resulti tan acollidora que no voldràs sortir-ne!

15 places disponibles

Codi del curs: 03.11.2017/18h

Descripció del curs

Es tracta d’una classe teòrica en què tractarem els temes:

· Seguretat i higiene a la cuina. Manual de bones pràctiques
· Equip bàsic de cuina. Com ampliar-lo segons les necessitats personals
· Materials segurs i materials que cal evitar: paelles, cassoles, woks, planxes, carmanyoles, recipients per a forn, taules, alternatives al plàstic i alumini…
· Estris i aparells elèctrics. Aplicacions, ús i manteniment (batedores, extractor de sucs, deshidratador, processador d’aliments, olles cocció lenta…)
· El ganivet. Com triar un bon ganivet
· Emmagatzematge i conservació dels aliments:
o Rebost: aliments de llarga durada i aliments frescos que es conserven a temperatura ambient
o Nevera: aliments frescos i cuinats
o Congelador: com congelar i descongelar de manera òptima

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI:

Divendres 3 de novembre de 18h a 21h

PREU:

45€ (40,50€ per socis Etselquemenges)

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
· Infusions i piscolabis revitalitzant