Tornar a la BOTIGA

LA CUINA PREBIÒTICA

75,00€

Receptes per alimentar i mantenir la microbiota sana i forta

Mantenir una bona flora intestinal és clau no només per a la salut digestiva, sinó per a tot el que se’n deriva: sistema immune fort, prevenció d’al·lèrgies i intoleràncies, digestions i assimilació eficaces, salut hormonal, benestar emocional i mental, son reparador, energia i vitalitat… i un pes ideal. Però una bona salut intestinal no s’aconsegueix a força de suplements o prenent només aliments probiòtics de tant en tant, sinó principalment amb el consum d’aliments rics en prebiòtics, és a dir aliments d’origen vegetal que contenen fibres no digeribles per l’ésser humà i de les quals es nodreixen els microorganismes beneficiosos que viuen al còlon, principalment lactobacils i bifidobacteris.

3 places disponibles

Codi del curs: 05.11.2017/18h

Descripció del curs

En aquest taller aprendràs:

· Per què una dieta rica en prebiòtics és tan important
· Quins són els aliments i grups d’aliments amb efecte prebiòtic i per què
· Com preparar i incorporar aquests aliments a la cuina amb receptes senzilles i ben combinades que podràs variar, perquè cada dia sigui diferent

Totes les receptes són 100% vegetals i no tenen gluten, lactis i sucre.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI:

Diumenge 5 de novembre de 10h a 14h

PREU:

75€ ( 67,50€ socis Etselquemenges ).

INCLOU

· Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
· Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
· Àpat-degustació de tots els plats preparats.