Tornar a la BOTIGA

L’ABC de l’alimentació saludable

60,00€

L’objectiu d’aquest taller es que tinguis clars els criteris bàsics per començar a gaudir d’una alimentació saludable. Comença el canvi d’hàbits poc a poc i amb criteri.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 08.02.2019/17.30h

Descripció del curs

Avui en dia, Internet ens dona accés a una gran allau d’informació en relació a l’alimentació, però sovint hi trobem continguts contradictoris o errats i costa fer-se’n una idea adequada i veraç.

És per això que hem preparat aquest taller, per a que aprenguis quines són realment les claus d’una alimentació saludable i no hagis de buscar mai més.

Al taller, 75% teòric i 25% pràctic, obtindràs tota la informació necessària per saber quins aliments tenen cabuda dins una alimentació sana i quins no i com incorporar-los al dia a dia, enterrarem alguns mites i prepararem receptes delicioses per incorporar al dia a dia.

QUI

El taller va a càrrec de Gina Estapé, dietista i autora del blog www.myhealthybitesblog.com

QUAN

Divendres 8 de febrer de 2019 de 17.30h a 21.30h

PREU

60€ ( 54€ per socis d’Etselquemenges )

INCLOU

  • Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats i idees de receptes saludables senzilles i bàsiques per començar.
  • Receptari de les receptes cuinades a classe
  • Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada
  • Degustació de tots els plats preparats