Tornar a la BOTIGA

L’ART DE FERMENTAR I GERMINAR

60,00€

Vols augmentar la vitalitat i el poder nutritiu dels aliments de manera fàcil, barata i divertida?

La fermentació i la germinació han format part dels costums culinaris de totes les cultures des de l’antiguitat per moltes raons: enriqueixen els aliments en nutrients, en milloren la digestibilitat, n’allarguen la vida útil i promouen una bona salut digestiva. No obstant això, la nostra societat moderna està perdent aquest coneixement i l’hàbit de consumir aquests productes, riquíssims en enzims, minerals, vitamines, probiòtics i nutrients fàcils de digerir i assimilar.

En aquest taller volem que vegis que muntar un petit laboratori per fermentar i germinar a casa és molt més senzill del que creus… Qualsevol pot fer-ho amb uns mínims i econòmics estris i dedicant-hi molt poc temps.

12 places disponibles

Codi del curs: 28-09-2017/18h

Descripció del curs

És un taller completament pràctic i participatiu en el qual t’ensenyarem diverses tècniques per preparar aliments germinats i fermentats a casa de forma molt senzilla, a més d’explicar-te quins són les cures bàsiques que necessiten i com conservar-los de forma segura.

Et comptarem quins són els beneficis de consumir aquest tipus d’aliments, la importància dels enzims i com augmentar la teva reserva enzimàtica.

Aprendràs a preparar:

• Rejuvelac
• Germinats variats (cereals, llegums, llavors)
• Quefir d’aigua
• Formatgets vegans d’ametlla amb fines herbes
• Iogurt d’anacards
• Kimchi
• Pickles de verdures

Totes les receptes són sense gluten ni lactis.

QUI

Elena Carrió. Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI

Dijous 28 de setembre, de 18h a 21h

PREU

60€ ( 54€ per socis Etselquemenges )

INCLOU

• Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
• Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
• Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
• Àpat-degustació de tots els plats preparats.