Tornar a la BOTIGA

LES VERDURES: FONT DE VIDA

65,00€

Les verdures són una autèntica font de vida i un dels aliments més nutritius i beneficiosos que hi ha, a més de ser, potser, l’únic ingredient que no pot faltar en cap tipus de dieta equilibrada i saludable, sigui del tipus que sigui (vegetariana, crudivegana, macrobiòtica, omnívora, paleo…).
Com que són molt rics en vitamines, minerals, fibra i substàncies fitoquímiques amb efecte antiinflamatori i antioxidant, els vegetals nodreixen les nostres cèl·lules en profunditat, i contribueixen a mantenir un medi intern alcalí i lliure de toxines, dos factors imprescindibles per a la salut i el benestar cel·lular.

14 places disponibles

Codi del curs: 07.03.2019/18h

Descripció del curs

En aquest taller parlarem dels diferents tipus de verdures, incloses les algues o verdures marines, les seves propietats i com preparar-les per ressaltar-ne les qualitats i sabor, alhora que en preservem els nutrients (en amanides molt originals, patés, gratinats al forn, saltats al wok, pickles, salses sorprenents…).

Jugarem amb colors, textures i sabors per preparar plats molt originals i creatius que t’inspiraran i t’ajudaran a incloure moltes verdures variades en els teus menús diaris.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

 

QUAN

Dijous 7 de març de  2019 de 18h a 21.30h

PREU

65 euros ( 58,50 € per socis de la revista Etselquemenges )

INCLOU

– Dossier amb apunts teòrics i receptari amb informació sobre les propietats dels

ingredients emprats.

– Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.

– Degustació de tots els plats preparats.