Tornar a la BOTIGA

LLEGUMS AMB RECEPTES DIFERENTS!

50,00€

Els llegums són un aliment bàsic per a totes les cultures des de fa segles.

Tenim clar que és necessari menjar-ne, però sovint tenim un ventall petit de receptes per cuinar i fer-los llaminers i atractius.

Sempre hem sentit que són una font important de proteïnes, però, poden substituir la proteïna animal en uns quants àpats setmanals?

8 places disponibles

Codi del curs: 11.06.2018/18h

Descripció del curs

T’explicarem com triar i preparar-los per fer-los més digestius i assimilar-ne millor els nutrients.
Et donarem diferents opcions per incorporar-los a taula: amanides, sopes, patés, germinats, croquetes, hamburgueses, potatges.

En aquest taller 100% pràctic cuinarem els llegums de maneres diferents de les habituals per donar una nova oportunitat a un aliment tan bàsic i necessari.

QUI

Maria Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloguera per a una vida més plena i saludable.

Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017 i, abans, a Dublín i a Cambodja.

QUAN

Dimarts 11 de juny de 2019 de 18h a 20.30h

PREU

50 € ( 45€ per socis d’Etselquemenges )

INCLOU

· Receptari complet amb la informació oferta a classe.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
·Àpat-degustació de tots els plats preparats.