Tornar a la BOTIGA

LLEGUMS AMB RECEPTES DIFERENTS!!!

45,00€

Els llegums son un aliment bàsic per a totes les cultures desde fa segles.

Sabem la necessitat de que formin part de la nostra alimentació però sovint tenim un ventall petit de receptes per cuinar i fer-los llaminers a la nostra família.

Hem sentit parlar de que son una font important de proteïnes, però, poden els llegums substituir la proteïna animal en uns quants àpats setmanals?

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 14.06.18/18h

Descripció del curs

T’explicarem com triar i preparar-los per fer-los més digestius i assimilar millor els seus nutrients.
Et donarem diferents opcions per incorporar-los a la teva taula: amanides, sopes, patés, germinats, croquetes, hamburgueses, potatges.

En aquest taller 100% pràctic cuinarem els llegums de maneres diferents a les habituals per donar una nova oportunitat a un aliment tan bàsic i necessari.

QUI

Maria Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloggera per una vida més plena i saludable.

Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017,i anteriorment a Dublin i a Camboya.

QUAN

Dijous 14 de juny de 18h a 20.30h

INCLOU

· Receptari complert amb informació oferida a classe.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
·Àpat-degustació de tots els plats preparats.