Tornar a la BOTIGA

MASSES SENSE GLUTEN

70,00€

El gluten és una proteïna difícil de pair que es troba molts aliments que consumim diàriament, de vegades sense adonar-nos-en. En l’actualitat cada vegada més persones tenen intolerància o sensibilitat al gluten, que no només causa problemes digestius, sinó moltes altres molèsties, i pot arribar a afectar seriosament la salut en casos molt severs.

Qualsevol persona que vulgui mantenir una dieta saludable es beneficiarà de reduir o eliminar el gluten. No obstant això, recórrer als productes comercials sense gluten per substituir els que es menjaven abans no és una bona opció, ja que solen contenir farines refinades, additius, fècules i grans quantitats de sucres concentrats que també perjudiquen el sistema digestiu, a més de tenir un alt índex glucèmic i afavorir l’augment de pes.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 29-09-2017/17h

Descripció del curs

En aquest taller volem demostrar-te que eliminar el gluten de la dieta no implica renunciar a determinats plaers, no està renyit amb la varietat i la creativitat a la cuina i, a més, millora les digestions, la salut i la qualitat de vida. Et mostrarem moltes alternatives saludables per preparar masses sense gluten a casa, sempre a partir d’ingredients de la millor qualitat (cereals integrals en gra, farines o flocs integrals, psyllium, llavors i fruits secs, greixos saludables, verdures…) que et resultin satisfactòries i et provin… i en comptes de fer mal al sistema digestiu l’ajudin a mantenir-se sa i feliç.

Parlarem de:

– Dieta sense gluten i salut digestiva: per què no cal abusar de les masses
– Ingredients més saludables per substituir les farines amb gluten
– Com combinar els ingredients per tenir una bona digestió
– La importància de l’índex glucèmic

Prepararem un pa de motlle sense farines, crackers salats, creps, cassoletes de verdures i galetes d’anís i xufa.

Totes les receptes són sense gluten, fècules, farines refinades, additius, lactis ni sucre.

QUI

Elena Carrió. Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

HORARI:

Divendres, 29 de setembre de 17h a 21h

PREU:

70 euros ( 63€ per sois d’Etselquemenges )

INCLOU

• Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
• Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
• Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
• Àpat-degustació de tots els plats preparats.