Tornar a la BOTIGA

PA SENSE GLUTEN

50,00€

Treure el pa de la dieta sovint esdevé complicat per la nostra cultura gastronòmica. I com ho fem quan volem treure’ns el gluten de la nostra alimentació o rebaixar-ne la ingesta?

En aquest curs aprendràs com fer-te el pa a casa, sense complicacions ja que el pa sense gluten te una preparació més senzilla i ràpida que el pa amb gluten si saps els ingredients necessaris, les proporcions i els trucs perquè quedi gustós i bo.

 

10 places disponibles

Codi del curs: 22.01.18/18h

Descripció del curs

Aprèn a fer a casa pa sense gluten amb el nostre cuiner i expert en pans i rebosteria, David Olivé. Utilitzarem farines integrals i us explicarem com fer una bona massa mare sense gluten.

CUINAREM

Farem dos tipus de pa i una coca de recapte sense gluten.

HORARI

Dilluns 22 de gener de 18h a 21h.

QUI

El curs va a càrrec de David Olivé, xef i pastisser format a l’Escola Hoffman de Barcelona, dietista de l’Institut Roger de Llúria, on actualment imparteix cursos de cuina pels alumnes. S’ha format en cuina energètica i vegetariana.