Tornar a la BOTIGA

PASTES I SALSES 100% VEGETALS

65,00€

Els plats de pasta agraden a gairebé tothom… però sovint són pastes a base de farines refinades que contenen gluten (sobretot blat) i van acompanyades de salses poc saludables, molt formatge i amb prou feines verdures. Per això poden causar males digestions i produir pics de glucosa a la sang que no només afavoreixen l’augment de pes, sinó també provoquen somnolència, cansament, mal humor i dificultat per concentrar-se.

En aquest taller t’ensenyarem a crear plats de “pasta” molt creatius sense farines, gluten ni lactis… a base de verdures de diferents textures i colors, acompanyades de salses molt ràpides i fàcils de preparar, sanes plenes de sabor i nutrients vitals que faran molt feliços a totes les teves cèl·lules i et donaran molta energia.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 02-05-2018/18h

Descripció del curs

En aquest taller volem que et familiaritzis amb els espiralitzadors de verdures i vegis que fàcil que és jugar-hi per preparar plats atractius i plens de color en molt pocs minuts, i incrementar, així, el consum de verdures i altres aliments crus que et rejoveneixin per dins i per fora.
També et donarem molts trucs per preparar salses sorprenents a base de verdures, greixos saludables (alvocat, olis de primera pressió en fred, fruits secs, llavors, olives, coco…), espècies, herbes aromàtiques i condiments que els donaran el toc especial. Podràs fer servir les salses també per als plats de pasta clàssics, tot i que… potser ja no els trobaràs a faltar!

Tots els plats són sense gluten, farines ni lactis.
Si tens algun tipus d’al·lèrgia o intolerància, si us plau, fes-nos-ho saber quan facis la inscripció.

QUI

El curs va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

QUAN

Dimecres 2 de maig de 18h a 21.30h

INCLOU

• Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats.
• Receptari complet amb informació sobre les propietats dels ingredients emprats.
• Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
• Àpat-degustació de tots els plats preparats.