Tornar a la BOTIGA

TALLER DE PA SENSE GLUTEN

50,00€

Treure el pa de la dieta sovint esdevé complicat per la nostra cultura gastronòmica. I com ho fem quan volem treure’ns el gluten de la nostra alimentació o rebaixar-ne la ingesta? En aquest curs aprendràs com fer-te el pa a casa, sense complicacions ja que el pa sense gluten te una preparació més senzilla i ràpida que el pa amb gluten si saps els ingredients necessaris, les proporcions i els trucs perquè quedi gustós i bo.

¡NO HI HA PLACES DISPONIBLES! Per apuntar-te a la llista d'espera envia un email a "inscripcions@barcelonacuinanatural.cat"

Codi del curs: 21.03.2018/18h

Descripció del curs

CUINAREM

Farem dos tipus de pa i una coca de recapte sense gluten.

INCLOU

· Dossier amb receptari del cuinat a classe

· Demostració i pràctica culinària amb ingredients ecològics

· Degustació dels pans elaborats

QUI

El curs va a càrrec de David Olivé, xef i pastisser format a l’Escola Hoffman de Barcelona, dietista de l’Institut Roger de Llúria, on actualment imparteix cursos de cuina pels alumnes. S’ha format en cuina energètica i vegetariana.

QUAN

Divendres 21 de març de 18h a 21h