Tornar a la BOTIGA

Taller sobre dieta i emocions

65,00€

Som i sentim influïts pel que mengem i assimilem. Cada aliment interactua amb el cos físic, psicològic i emocional de manera directa. L’estrès, l’ansietat, les pors, l’insomni, la tristesa i la depressió estan relacionats amb certs aliments específics que, sense ser-ne conscients, consumim sovint o, fins i tot, cada dia. En canvi, hi ha altres aliments que milloren la qualitat de les emocions, aporten estabilitat, benestar i felicitat de manera natural i –el millor de tot– permeten crear uns plats deliciosos que combinen plaer, equilibri i salut. Comencem avui a gaudir-ne, tal com ens mereixem!

5 places disponibles

Codi del curs: 02-06-16/18

Descripció del curs

Som i sentim influïts pel que mengem i assimilem. Cada aliment interactua amb el cos físic, psicològic i emocional de manera directa. L’estrès, l’ansietat, les pors, l’insomni, la tristesa i la depressió estan relacionats amb certs aliments específics que, sense ser-ne conscients, consumim sovint o, fins i tot, cada dia. En canvi, hi ha altres aliments que milloren la qualitat de les emocions, aporten estabilitat, benestar i felicitat de manera natural i –el millor de tot– permeten crear uns plats deliciosos que combinen plaer, equilibri i salut. Comencem avui a gaudir-ne, tal com ens mereixem!

PROGRAMA

En aquest taller parlarem de la manera com interactuen els aliments amb les emocions, la seva mecanicitat i relació amb la salut cerebral, intestinal i digestiva. Es lliurarà un dossier juntament amb les receptes que es posaran en pràctica a la segona part del taller, per a poder gaudir-les després tots junts al voltant d’una taula aplicant tècniques de Mindfulness, amb salut i plaer a la vegada, tot en un. Apreneu a cuidar-vos aplicant trucs i consells per portar una alimentació que us cuidi en tots els sentits, i sorpreneu-vos amb receptes fàcils i senzilles de fer.

QUI

Mareva Gillioz és titulada en dietètica, coaching nutricional i naturopatia per l’Institut Roger de Llúria de Barcelona i l’Institut Kousmine de Vevey, entre d’altres; també s’ha graduat a la Culinary Academy de Matthew Kenney de Califòrnia. Ha participat en diferents programes sobre nutrició tant de ràdio com de televisió, i habitualment escriu en premsa sobre el tema.

HORARI

Dijous 2 de juny, de 18 h a 21 h

LLOC

Barcelona Cuina Natural
c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

ORGANITZA