Avui el regal és per a tu!

posted in: Sin categoría | 0

Per agrair-te la confiança i l’interès en la nostra feina. Et regalem un calendari de l’any 2020 que pots imprimir en diferents formats.

Només has de fer clic a l’enllaç:

Calendari 2020 SRA3 320X450 mm

Calendari 2020 DINA2 420X594 mm

Calendari 2020 DINA3 297X420 Mmm

Consells per aconseguir una bona qualitat a la impressió:

Imprimir en un centre de reproducció digital, amb màquina de reproducció làser, en paper texturat com el verjurat o un de similar, de 230-300 grams de gramatge aproximadament.

Per al 2020 desitgem una vida més fàcil i coherent amb el que pensem i sentim: que cada dia ens sigui més fàcil trobar aliments de qualitat sense pesticides, hormones ni altres tòxics per al nostre cos, que puguem accedir directament de manera més fàcil a productors locals i pagesos que aposten per la producció ecològica, que les botigues que venguin ecològic entenguin que vendre productes frescos de l’altre punta del món no és ecològic perquè no és sostenible, que anar a comprar a les botigues no impliqui tornar a casa amb embolcalls que passen a ser residus eterns al cap de pocs minuts, que creixi l’opció de menjar sa, sense sucres, sense lactis o gluten si cal quan sortim a menjar fora de casa, que l’alternativa no siguin comestibles amb etiquetes intel·ligibles,   que no hàgim de justificar-nos perquè no volem menjar determinats tipus d’aliments i que els diferents passin a ser totes les persones a qui els importa ben poc amb què s’alimenten. 

Finalment, llegim, escoltem, reflexionem, compartim inquietuds, aprenguem a ser crítics perquè ningú decideixi per nosaltres. La formació és una gran eina de transformació de la societat!