1ª EDICIÓ DEL CURS “VULL SABER-NE MÉS!!!”

800,00

Al finalitzar el curs anual “Vull menjar sa” ens trobem que tenim ganes de continuar aprenent i repassant conceptes.

Aquest any hem organitzat un segon nivell, pels alumnes que han fet el curs anual i per tots aquells que ja porteu temps alimentant-vos bé i us agrada aprendre el perqué d’aspectes  relacionats amb l’alimentació i el nostre cos.

Farem una classe al mes que ens permetra seguir aprenent, compartir coneixements, dubtes, receptes, experiències..

Tindrem el privilegi d’aprofundir amb  grans mestres que faran la seva aportació compartint coneixements com l’Olga Cuevas, la Lucía Redondo, l’Elena Carrió, la Cónsol Rodríguez, en Marc Vergés, l’Adam Martín i en David Gasol.

 

2 en estoc

SKU: 16.11.2019 Categoria:

Descripció

VULL SABER-NE MÉS!! CURS 2019-2020

Calendari, professors i temes del curs: 

DISSABTE 16 DE NOVEMBRE 10h a 14h OLGA CUEVAS LA IMPORTANTISSIMA SALUD DELS OSSOS Especial atenció a les dones a partir de la menopausa.

DIUMENGE 15 DE DESEMBRE 10h a 14h ELENA CARRIÓ PROFUNDITZEM EN EL CONEIXEMENT DEL GLUTEN Tot el que necessites saber.

DISSABTE 18 DE GENER 10h a 14h DAVID GASOL COM BENEFICIAR-NOS DE L’ENERGIA VITAL DELS ALIMENTS Buscant l’ equilibri.

DISSABTE 15 DE FEBRER 10h a 14h ADAM MARTIN ALIMENTACIÓ PER A PETITS I GRANS ESPORTISTES Com aconseguir el millor rendiment i reduir el temps de recuperació.

DIUMENGE 8 DE MARÇ 10h a 14h ELENA CARRIÓ ANTINUTRIENTS I MICRONUTRIENTS. Com tractar els aliments per aprofitar al màxim els seus nutrients.

DISSABTE 28 DE MARÇ 10h a 14h CONSOL RODRIGUEZ COSMETICA NATURAL. Alimentació, hidratació higiene de la pell El que ens posem a la pell penetra al nostre cos.

DISSABTE 25 D’ABRIL 15.30h a 20.30h LUCIA REDONDO ALIMENTACIÓ I MICROBIOTA INTESTINAL Qué menjar i que no menjar per gaudir de la teva millor salut intestinal.

DIUMENGE 24 DE MAIG 10h a 14h ELENA CARRIÓ QUÈ SABEM AVUI SOBRE LA RELACIÓ ENTRE ALIMENTACIÓ I CÀNCER. L’importancia dels hàbits

DISSABTE 6 DE JUNY 10h a 14h MARC VERGÉS QUÈ ENS APORTA LA DIETA EVOLUTIVA. Especial atenció als nens i joves

 

PREU: 800 euros (720€ socis de la revista digital Etselquemenges)

INCLOU: 

  • Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats a classe i receptes adients segons les temàtiques tractades.
  • Infusions, begudes calentes i entreteniments de fruita o fruits secs al llarg de la classe.

NO INCLOU: les dues classes de cuina pràctica que es faràn en grups reduits de màxim 8 persones i les dates i horaris es pactaràn en funció de la disponibilitat dels alumnes al iniciar-se el curs.