APRÈN A CONFECCIONAR UN MENÚ SETMANAL

45,00

Organitzar i planificar l’alimentació és bàsic per tenir salut i benestar. Cal esforçar-se una mica fins que ho tinguem com un hàbit, ja que és fàcil acabar caient en la trampa de menjar qualsevol cosa per culpa del ritme de vida actual i l’estrès.

Ens costa decidir què menjarem i acabem triant productes alimentaris que no ens nodreixen; més encara si tenim nens a casa. Ens és molt difícil parar a pensar i organitzar com ha de ser la setmana a tots els nivells, i una de les coses més importants per tenir energia i salut és l’alimentació. Per això, en aquest taller, volem que aprenguis per què és necessari planificar i com s’ha de fer, quins són els requisits mínims i com ens podem simplificar la vida sense morir en l’intent

Fora d'estoc

SKU: 18.07.2019/17h Categoria:

Descripció

· Aprendrem a planificar un menú setmanal (un d’omnívor i un de vegetarià); posant una atenció especial en cas de famílies amb fills petits.
· Facilitarem exemples de menús setmanals i receptes.
· Farem la llista de la compra ideal.
· Organitzarem la setmana per poder cuinar dos dies i gaudir la resta.

El taller consta de tres hores de sessió formativa i pràctica que allargarem en funció dels dubtes. No cuinarem, però volem que sigui molt didàctic i participatiu.

Si ens fas arribar la teva proposta de menú per a una setmana o dues a l’adreça info@barcelonacuinanatural.cat , la comentarem a classe.

Porteu dubtes i preguntes per fer; ho resoldrem tot.

QUI

Martina Ferrer. Nutricionista i especialista en PNIE a La Consulta d’Etselquemenges.

QUAN

Dijous 18 de juliol de 17h a 20h

PREU

45 € ( 41€ per socis de la revista Etselquemenges )

INCLOU

Dossier amb apunts teòrics de tots els temes tractats i idees de receptes saludables.