4ª EDICIÓ DEL CURS “VULL MENJAR SA”

1.650,00

Després de l’èxit de les tres edicions anteriors del curs anual “Vull menjar sa”, repetim! Us animem a aprendre-ho tot sobre l’alimentació saludable amb coneixements bàsics de teoria i molta pràctica culinària.

 

8 en estoc

SKU: 09.11.2019/30.05.2020 Categoria:

Descripció

Al llarg de l’any (de novembre a maig), els alumnes coneixereu i practicareu quines són les bases, els aliments i les coccions més senzilles i clares per començar a menjar d’una manera saludable i fer un canvi d’hàbits eficaç i definitiu.

No creiem en les dietes puntuals i, amb la pràctica i l’evolució d’un curs lectiu, volem que aconseguiu fer el canvi de mentalitat per deixar enrere una manera de menjar que sempre heu pensat que no és prou saludable.

Repassarem els aliments clau per fer tots els àpats i menjar tots els nutrients necessaris per tenir una dieta equilibrada, cada dia de la vida! Tant si teniu temps com si no. Desmitificarem molts aliments que sovint apartem de la dieta i són molt sans. Per menjar sa no cal recórrer a aliments complicats ni llunyans. Us ensenyarem receptes amb aliments comuns i molt fàcils de fer. Us explicarem quins aliments bàsics heu de tenir sempre a la cuina i us ensenyarem com podeu comprar aliments sans sense gastar-vos un dineral, ni patir per si no us agraden. La cuina sana, ben feta, és deliciosa i irresistible. Reeducarem els paladars per gaudir de l’alimentació.

El 100% de les receptes s’elaboraran amb estris de cuina bàsics que tothom té a la cuina. El curs inclou proteïna animal, tot i que el 90% de les receptes seran vegetarianes o veganes. Només esporàdicament farem alguna recepta amb gluten.

Temari

  • Tema 1: Introducció a l’alimentació natural, repàs d’hàbits, propostes de canvis, com fer una llista de la compra i planificar els àpats segons les nostres necessitats
    9 novembre  Impartit per Martina Ferrer
  • Tema 2: Classe pràctica de cuina
    23 novembre  Impartit per Cristina Manyer
  • Tema 3: Els cereals
    14 de desembre  Impartit per Elena Carrió
  • Tema 4: Millorar i mantenir la salut de l’aparell digestiu
    11 de gener  Impartit per Neus Elcacho
  • Tema 5: Les proteïnes animals i vegetals
    25 de gener  Impartit per Elena Carrió
  • Tema 6: Classe pràctica de cuina
    8 de febrer  Impartit per Cristina Manyer
  • Tema 7: Introducció a l’alimentació viva crudivegana: verdures, fruita, llavors i fruits secs
    22 de febrer  Impartit per Consol Rodríguez
  • Tema 8: Els greixos i olis
    7 de març  Impartit per Elena Carrió
  • Tema 9: Classe de cuina pràctica: aprenem a fer masses amb gluten i sense
    21 de març  Impartit per David Olivé
  • Tema 10: Classe de cuina pràctica
    4 d’abril  Impartit per Cristina Mayer
  • Tema 11: Classe pràctica de cuina: curris i macerats
    18 d’abril  impartit per David Olivé
  • Tema 12: Idees per a esmorzars, pica-pica, berenars i postres
    9 de maig  Impartit per Gina Estapé
  • Tema 13: Dietes depuratives i hipotòxiques
    23 de maig  Impartit per Elena Carrió
  • Tema 14: Classe pràctica de cuina: Receptes triades pels alumnes
    30 de maig  Impartit per Cristina Manyer

QUAN:

Del 9 de novembre de 2019 al 30 de maig de 2020

PREU:

1650 euros ( 1485 euros pels socis d’Etselquemenges ).

INCLOU:

  • 14 Classes presencials de 10h a 15h/ 15.30h.
  • Dossiers d’apunts teorics dels temes tractats a classe i receptes treballades a classe.
  • Dinar al finalitzar 13 de les 14 classes. Mengem tots junts el que hem cuinat  amb ingredients de cultiu o criança ecológica.
  • Grup de whatsapp entre els alumnes que vulguin  interactuar i consultar durant tot l’any els dubtes que es presentin.