COM ENS AFECTA EL GLUTEN? PER QUÈ TANT D’ENRENOU?

65,00

Gluten és una paraula que cada vegada està més en boca de tothom: es parla sense parar de les dietes sense gluten, dels riscos del blat modern, de l’addicció al pa… i en molts fòrums es discuteix si és recomanable o no prendre’n. També cada cop hi ha més casos de persones que, per qüestions de salut o per elecció personal, han decidit deixar el gluten i han experimentat una transformació vital i de salut.

Com en gairebé tot, hi ha opinions oposades, punts de vista contradictoris i molt sovint hi ha més preguntes que respostes, fet que confon i preocupa molta gent.

Si vols saber-ho tot sobre el gluten i tenir la informació que necessites per formar-te una opinió sobre el tema, aquest seminari ha estat creat per a tu. Parlarem del gluten des d’una perspectiva holística, objectiva, basada en els estudis més recents i en la feina dels experts sobre el tema per donar resposta a tots els dubtes que tinguis i aportar-te solucions. També descobriràs les claus per fer una dieta sense gluten sense deixar de gaudir dels àpats.

6 en estoc

SKU: 07.03.2020 Categoria:

Descripció

PROGRAMA

10-10:15h: Elaboració d’una recepta saludable sense gluten.

10:15-13.45h Classe teòrica

  • Què és el gluten i on n’hi ha.
  • Les diferents qualitats del gluten.
  • Diferència entre celiaquia, sensibilitat al gluten i al·lèrgia al blat. Mètodes de diagnòstic.
  • Símptomes que alerten d’una possible intolerància al gluten.
  • Com afecta el gluten a la salut (pell, sistema digestiu, hormonal, nerviós, reproductor, immunològic, cardiovascular…).
  • La connexió entre gluten i cervell.
  • Substituir el gluten: aliments rics en hidrats bons per a l’intestí.
  • Claus per fer menús equilibrats sense gluten.    

13:45h a 14h Degustació en grup i final de classe.

 

QUI

El taller va a càrrec d’Elena Carrió, Biòloga i xef al Natural Gourmet Institute for Health and Culinary Arts de NYC.

 

QUAN

Dissabte 7 de març de 2020 de 10h a 14h

 

PREU

65 € (58,50 € per a socis de la revista Etselquemenges.cat).

 

INCLOU 

  • Dossier amb apunts teòrics dels  temes tractats al curs.
  • Elaboració i degustació de recepta saludable sense gluten

 

LLOC

Barcelona Cuina Natural

c/ Berlinès, 3 (Barcelona)

 

ORGANITZA