Descripció
T’explicarem com triar i preparar-los per fer-los més digestius i assimilar millor els seus nutrients.
Et donarem diferents opcions per incorporar-los a la teva taula: amanides, sopes, patés, germinats, croquetes, hamburgueses, potatges.
En aquest taller 100% pràctic cuinarem els llegums de maneres diferents a les habituals per donar una nova oportunitat a un aliment tan bàsic i necessari.
QUI
Maria Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloggera per una vida més plena i saludable.
Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017,i anteriorment a Dublin i a Camboya.
QUAN
Dijous 18 de setembre de 18h a 20.30h
INCLOU
· Receptari complert amb informació oferida a classe.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
·Àpat-degustació de tots els plats preparats.