LLEGUMS AMB RECEPTES DIFERENTS!!!

50,00

Els llegums son un aliment bàsic per a totes les cultures desde fa segles.

Sabem la necessitat de que formin part de la nostra alimentació però sovint tenim un ventall petit de receptes per cuinar i fer-los llaminers a la nostra família.

Hem sentit parlar de que son una font important de proteïnes, però, poden els llegums substituir la proteïna animal en uns quants àpats setmanals?

Fora d'estoc

SKU: 18.09.18/18h Categoria:

Descripció

T’explicarem com triar i preparar-los per fer-los més digestius i assimilar millor els seus nutrients.
Et donarem diferents opcions per incorporar-los a la teva taula: amanides, sopes, patés, germinats, croquetes, hamburgueses, potatges.

En aquest taller 100% pràctic cuinarem els llegums de maneres diferents a les habituals per donar una nova oportunitat a un aliment tan bàsic i necessari.

QUI

Maria Llamas, coach nutricional formada al IIN Institute of Integrative Nutrition of New York. Graduada en Arts Culinaries pel Dublin Institute of Technology. Creadora de receptes i bloggera per una vida més plena i saludable.

Ha treballat de xef executiva al Supermercat Obbio del 2015 al 2017,i anteriorment a Dublin i a Camboya.

QUAN

Dijous 18 de setembre de 18h a 20.30h

INCLOU

· Receptari complert amb informació oferida a classe.
· Demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada.
·Àpat-degustació de tots els plats preparats.