Pur plaer d’aprendre!

posted in: Newsletter | 0

Hola,

Tradicionalment, l’any comença l’1 de gener, tot i que podríem dir, també, que en part comença amb l’inici del nou curs escolar.

 

Quan tornem de les vacances tenim projectes nous que hem anat forjant durant l’estiu, provem maneres noves d’organitzar-nos per esgarrapar una mica més de temps per fer el que ens agrada, estem motivats per fer esport, cuidar el que mengem a casa, començar cursos que ens interessen ja sigui per millorar a la feina o pel pur plaer d’aprendre.

L’inici de curs és una oportunitat nova que tenim per acabar l’any amb la sensació que hem avançat.

 

Si els teus projectes giren al voltant de millorar l’alimentació, nosaltres et podem ajudar!

 

Aquest curs escolar el comencem amb la quarta edició del curs anual “Vull menjar sa”, que es fa un dissabte cada quinze dies, per interioritzar, partint de zero, tots els conceptes i coneixements necessaris per tenir una bona alimentació a casa. 

A més, ens fa moltíssima il·lusió oferir-vos el primer curs “Vull saber-ne més!” a totes les persones que ja fa temps que us alimenteu bé i que, curioses de mena, voleu saber més i més detalls sobre aspectes relacionats amb l’alimentació i el cos.

Farem classe un cop al mes per seguir aprenent, compartint coneixements, dubtes, receptes i experiències amb grans mestres com l’Olga Cuevas, la Lucía Redondo, l’Elena Carrió, la Consol Rodríguez, en Marc Vergés, l’Adam Martín i en David Gasol.

 

També aquest novembre tindrem dos tallers per a singles, per a totes les persones que viviu soles i que, massa sovint, acabeu menjant qualsevol cosa. Us proposem uns recursos senzills per organitzar el rebost i omplir la nevera d’una manera que us permeti cuinar en poca estona i en quantitats petites perquè cada dia sigui variat, el menjar no se us faci malbé i no hàgiu de comprar gaire sovint.

 

Finalment, volem recomanar-vos un bon llibre si teniu fills adolescents que es resisteixen a escoltar el que els dieu sobre la importància de menjar de manera saludable: El secret d’un guanyador, de Novak Djokovic.

És una lectura fàcil i agradable en què l’autor explica, sense dramatitzar, la seva infantesa en un país en guerra i també anècdotes professionals. Djokovic es mostra com una persona disposada a escoltar, a aprendre, amb una ment oberta que fa reflexions interessants i que dona bons consells sobre alimentació saludable. 

Tot i que personalment opta per una alimentació sense gluten, deixa clar que això és el que li va bé a ell, i que el que és important és aprendre a escoltar el cos per saber què ens cal a cadascú.

Per als adolescents pot ser una figura de referència interessant, ja que Novak Djokovic ha estat el número 1 del rànquing mundial com a tenista professional, juntament amb Rafa Nadal i Roger Federer. 

 

Fins aviat!